Pocetna » Film


Tony Jaa u "Brzi i žestoki 7"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1259
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-26

Slike iz Tony Jaa u "Brzi i žestoki 7"


Azijska akcijska zvijezda Tony Jaa pojavit će se u sedmom dijelu Brzih i žestokih.

Tajlandski glumac, najpoznatiji po ulozi u filmovima Tajlandski ratnik, svoj će glumački debi na engleskom jeziku ostvariti baš u sljedećem nastavku Universalove franšize, prenosi Hollywood Reporter.

Jaa će glumiti uz Jasona Stathama, koji će se pojaviti u ulozi novog negativca, u akcijskoj automobilskoj drami nasuprot veterana serijala Vina Diesela i Paula Walkera.

Za Tony Jaa-a ovo će, osim debija na engleskom jeziku, također biti i prvo pojavljivanje u filmu velikog studija. U mailu je napisao: "Veliki sam obožavatelj franšize Brzi i žestoki. Filmovi su brzi, zabavni i gledatelji su cijelo vrijeme uključeni. Imaju dobru kombinaciju humora i akcije, što ja posebno cijenim. Za prvu produkciju u SAD-u, mislim da ne postoji bolji film."

Tony Jaa postao je poznat nakon što je 2003. izašao film Tajlandski ratnik, koji je pokupio internacionalnu slavu. Nakon njega, snimljena su još dva dijela o Tajlandskom ratniku.

Nije još poznato u kojoj će se ulozi naći Tony Jaa u filmu Brzi i žestoki jer je scenarij još uvijek u izradnji, a za njega će biti zaslužan Chris Morgan, kao i za prethodna četiri filma. Redatelj je James Wan, a film se očekuje sljedeće ljeto.


IZVOR