Pocetna » Zanimljivosti


Top 10 neriješenih misterija na internetu
  Ocenite članak: 0
pregleda: 240
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-07-13


Radoznalost je dio čovjekove prirode, a nekako nas najviše privlače neobjašnjive situacije, događaji, pojave... Dobro, i Sevkin filmić, ali neki nas članci, filmovi i teme jednostavno zanimaju više od ostalih jer ih je jako teško, pa gotovo i nemoguće objasniti. Evo popisa najzanimljivijih!


Postoje stvari koje nas kopkaju godinama prije nego se pojavi logično objašnjenje za njih. Znate li što je BITCOIN? Dok vi guglate, reći ćemo vam da se, iako je „lansiran“ 2008. godine, još uvijek ne zna točno tko ga je izumio. Izumitelj se oglašavao pod pseudonimom Satoshi Nakamoto i to posljednji put 2010.godine.


A jeste li znali da postoje i crne rupe interneta – 2008. je otkriveno da se neke poruke nepovratno gube - kako, zašto i gdje nestaju, nikad nije otkriveno.

Na Facebooku je pak kreirana stranica na kojoj je razotkriveno nasilje povezano s drogom. Meksički su karteli ponudili nagradu da se otkrije tko je autor, nadamo se da ga nikada neće otkriti. Koji je broj jedan internetski misterij saznajte u videu:


IZVOR