Pocetna » Tracevi


Toše nije poginuo u udesu?!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1645
Dodao/la: Mina
datum: 2011-10-27




Makedonski novinar Zoran Božinovski tvrdi da je iscenirana pogibija pop zvezde Tošeta Proeskog!
Tvrdnja makedonskog novinara Zorana Božinovskog, da Toše Proeski nije poginuo u saobraćajnoj nesreći, bacila je novu senku na smrt pop zvezde! Ovaj novinar je dao izjavu za hrvatski "Index" u kojoj je naglasio da Tošetova pogibija ima veze sa mafijom na Balkanu i da se ništa nije dogodilo onako kako je predstavljeno. Da li je reč o jeftinom senzacionalizmu ili o istini, utvrdite sami.
- Saobraćajna nesreća kod Nove Gradiške u kojoj je 'poginuo' Toše Proeski nikad se nije dogodila - izjavio je za hrvatski Index makedonski novinar Zoran Božinovski.


- Da saobraćajne nesreće ni tijela za obdukciju nije bilo, to tvrdim zadnje tri godine. Još u leto 2006. nova makedonska vlast, predvođena premijerom Nikolom Gruevskim, otkrila je da je Toše Proeski, sa menadžerkom Ljiljanom Petrović utajio porez - rekao je Božinovski i dodao:
- Od decembra 2006. ceo Tošetov menadžersko-producentski tim bio je pod istragom za pranje novca iz Kuvajta. Prema svim mojim saznanjima, bili bi uhapšeni da su se vratili s puta po Hrvatskoj. Cela 'nesreća' kod Gradiške bila je samo loša filmska produkcija - izjavio je on.


0   Spam
america   (2012-10-02 3:55 PM) [Sadrzaj]
covjeka pustite molim vas

0   Spam
BMW   (2012-04-30 11:50 AM) [Sadrzaj]
Nego u čemu

+1   Spam
BMW   (2012-02-16 4:19 PM) [Sadrzaj]
jel to znaci da je Toše Proeski živ?