Pocetna » Film


Trailer za „Monsters: Dark Continent“




  Ocenite članak: 0
pregleda: 930
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-18

Slike iz Trailer za „Monsters: Dark Continent“ Slike iz Trailer za „Monsters: Dark Continent“


Monsters: Dark Continent je nastavak znanstvenofantastičnog indie fima Čudovišta iz 2010. godine. Redateljski prvijenac Gareth Edwardsa "Čudovišta" doživio je mnoge pohvale i brojne nominacije, među kojima i nominaciju za nagradu BAFTA te je nagrađen na Scream Awardsu za najbolji nezavisni film, a sve to s nezavisnom produkcijom i potrošenim budžetom od 15 tisuća dolara



Radnja izvornog filma počinje 6 godina nakon izvanzemaljske invazije, u porušenom svijetu s ljudima koji su već navikli na susrete s čudovištima koji naliče na gigantske hobotnice. Radnja se odvija u Meksiku, a glavni likovi su mladi novinar i američka turistica koji pokušavaju izići iz zaražene zone u sigurnost SAD-a.

Nastavak filma Čudovišta: Crni kontinent odlazi još 7 godina u budućnost, kada se ljudi bore za preživljavanje, a čudovišta prevladavaju. Američki vojnik Noah je poslan na misiju spašavanja odbjeglog suborca duboko unutar zaražene zone.



Lokacije snimanja uključuju Jordan i Detroit, za scenarij se pobrinuo Jay Basu, a režiju potpisuje Tom Green. U glavnim ulogama su Joe Dempsie, Johnny Harris i Sofia Boutella. Premijera filma je zakazana 26. rujna u Ujedinjenom Kraljevstvu.


IZVOR