Pocetna » Film


Trailer za "Open Windows"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 352
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-20

Slike iz Trailer za "Open Windows" Slike iz Trailer za "Open Windows" Slike iz Trailer za "Open Windows"


Film Open Windows od početka godine igra na svjetskim festivalima, a djelo je španjolskog redatelja i glumca Nacha Vigalonda.

Kao redatelj proslavio se znanstvenofantastičnim trilerom Los cronocrimenes (2007.) i komedijom Extraterrestre (2011.).Open Windows je akcijski triler u kojem glavne uloge tumače Elijah Wood i Sasha Grey, uz potporu Neila Maskella. Radnja filma je pomalo neobična, a za glavnu temu uzet je Internet i moderne tehnologije, odnosno opasnosti modernih medija.Redatelj Nacho Vigalondo je napisao scenarij za film te je uveo i jednu inovaciju u film, a novina se tiče snimanja dijela filma web kamerama. Redatelju je ovo prvi film na engleskom jeziku, a iako nije dobio savršene kritike nije ni prošao nezamijećeno.Elijah Wood glumi mladog Nicka, obožavatelja filmske zvijezde Jill Goddard (Sasha Grey). Nick uzbuđeno očekuje njihov sastanak koji je osvojio putem nagradne igre, no zvijezda otkaže sastanak i sruši mu sve nade.
Zaplet filma se događa kada Nicka kontaktira lažni glumičin menadžer koji mu nudi neprekidni pristup zvijezdi putem kompjuterskog zaslona.


IZVOR