Pocetna » Film


Treća sreća Chrisa Rocka
  Ocenite članak: 0
pregleda: 406
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-10-18


Treći redateljski uradak Chrisa Rocka film Top Five dobio je svoj prvi trailer koji nastavlja utabanim putem odličnih kritika


Humoristični film Top Five svoju premijeru je imao na ovogodišnjem međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gdje je naišao na odličan prijem te prikupio simpatije publike i kritike.

Ova komedija rezultat je spisateljskog, redateljskog i glumačkog napora svjetski poznatog komičara Chrisa Rocka. Chrisu Rocku je ovo treći nastup u svojstvu redatelja, ali i scenarista, a sudeći po kritikama ovo će mu biti najuspjelije ostvarenje.

Chris Rock u filmu tumači i glavnu ulogu Andrea Allena. Radnja filma je usmjerena na komičara Andrea koji se probija u svijet ozbiljne glume, a već stečeni zvjezdani status otežava mu put.
Njegov prvi ozbiljni filmski projekt propada na kino blagajnama, a ozbiljnoj slici koju želi stvoriti ne pomaže ni njegovo skoro vjenčanje sa zvijezdom reality programa koje će se prenositi na televiziji. Uslijed toga Andre pristaje na intervju s ozbiljnom novinarkom New Yorkera. Kroz razgovore novinarka i komičar se upoznaju i zbliže.

U filmu glume: Chris Rock, Rosario Dawson, Genevieve Angelson, Rachel Feinstein i Hayley Marie Norman.
Za sada je poznat samo početak kino distribucije u SAD-u, koji će biti 12. prosinca ove godine.


IZVOR