Pocetna » Film


Trejler za film ''Krive su zvijezde'' ima najviše lajkova u istoriji YouTube-a




  Ocenite članak: 1
pregleda: 911
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-05-13


Zvanični internacionalni trejler za film ,''Krive su zvijezde'', od januara kada je postavljen na YouTube pa sve do danas, pregledalo je više od 17 miliona ljudi, a ima skoro 280 000 lajkova.


Trejler za film ,,One Direction - 1D: Ovo smo mi”, koji je do skoro bio najpopularniji trejler na YouTube-u, sada zauzima drugo mjesto sa 272 000 lajkova.
Takođe, tizer trejler za hit film ,,Iron man 3”, ima oko 58 miliona pregleda, ali je zato lajkovan 182 000 puta.

Međutim, ovo možda i nije iznenađenje s obzirom na veliko interesovanje koje je izazvala knjiga Džona Grina po kojoj je i napisan film. Od kada je knjiga izdata 2012. godine, magazin TIME je imenovao najboljom knjigom godine (u žanru - fikcija): „Gotovo genijalno… Ma potresno… Neustrašivo suočavanje s moćnom, nezamršenom, nimalo ironičnom emocijom.“

New York Times proglasio je ovo književno ostvarenje bestselerom broj jedan:

- Grin nam pokazuje pravu ljubav, dvoje tinejdžera koji prihvataju jedno drugo u ponižavajućim fizičkim i emotivnim iskušenjima – i to je romantičnije od ma kakvog zalaska sunca na plaži.

Knjiga koja je rasplakala svijet je izdata i na srpskom jeziku zahvaljujući izdavačkoj kući Urban Reads.
Svijet gledamo kroz oči šesnaestogodišnje Hejzel (Šejlin Vudli) koja boluje od raka i zbog roditelja kreće na terapiju u Grupu za podršku mladima oboljelim od raka. Nimalo oduševljena tom idejom, djevojka čiji društveni život do tada nije ni postojao, upravo na mjestu na kojem svi pričaju o svojoj usamljenosti i životnim nedaćama doživljava pravu ljubav nakon što upozna sedamnestogodišnjeg bivšeg košarkaša Ogastusa (Ensel Elgort).


IZVOR