Pocetna » Zanimljivosti


TROGODIŠNJA MILA: NOVE, VO’IM TE




  Ocenite članak: 1
pregleda: 842
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-02-25


Trogodišnja devojčica iz Beograda Mila Kurteš upoznala svog idola i poklonila mu crtež s njegovim likom
Ljubav veća od Vimbldona.
Novak Đoković juče je upoznao jednog od svojih najvećih navijača i uverio se koliko je omiljen kod kuće. Trogodišnja Beograđanka Mila Kurteš upoznala je svog idola i pokazala mu koliko joj je u srcu. U restoranu Novak na Dorćolu, Mila je pritrčala najboljem sportisti sveta i poklonila crtež svom Novetu.

- Nove, ja te volim, pa sam ti nešto nacrtala. Možeš li ti meni da se potpišeš na majicu? - pitala je Mila svog idola i, naravno, dobila autogram uz široki osmeh.

- A hoće li doći i onaj bezobrazni Nadal? - radoznala je bila Mila, pošto ne gaji baš velike simpatije prema Đokovićevom velikom rivalu.

Kada se uverila da Rafe nema, izrecitovala je Novaku i pesmu koju je sama smislila.

- Nove, Nove, tebe deca vole. I Mila te vole - pevušila je Mila samo za Noleta.
A da je i sam dobro dete, Novak je potvrdio kada je sa novinarima podelio da već danima pokušava da ubedi mamu Dijanu da ga pusti na skijanje na Kopaonik.

- Imam ogromnu želju da malo stanem na skije, jer na Kopu nisam bio šest ili sedam godina. Međutim, moja majka smatra da ne bi trebalo da idem gore jer je hladno. Skijanje je moja najveća ljubav posle tenisa i moram da priznam da žalim što se nisam oprobao na nekom profesionalnom takmičenju - rekao je Nole.


0   Spam
BMW   (2012-03-08 10:56 PM) [Sadrzaj]
lol