Pocetna » Estrada i Tv


Tuča u „Survajveru“




  Ocenite članak: 1
pregleda: 910
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-03-28


Kristina: Stanija, kučko, je.em li ti sve!

Kristinu Bekvalac naljutilo što ju je Dobrojevićka oborila u igri. Starleta joj odbrusila: „Sad će kuja da ti objasni neke stvari“

Prštalo na sve strane.
- Kujo jedna, je.em li ti sve! Sad ću da ti pokažem! - zavriskala je Kristina Bekvalac, toliko da je celo pusto ostrvo na Kostariki odjekivalo.

Nasrnula je na Staniju Dobrojević, iznervirana što ju je starleta oborila na zemlju tokom jedne od igara u „Survajveru“, saznaje Kurir.

- Ma nemoj, sad će kuja da ti objasni neke stvari. Ubiću te! - uzvratila joj je Stanija, da bi se onda dohvatile u klinč.

Dobrojevićka je udarala pesnicama, a Kristina joj je uzvraćala grebanjem noktima.

Grebala je i po licu i po leđima. Na „bojno polje“ utrčali su ljudi iz produkcije, koji su prekinuli krvavu bitku u bukvalnom smislu te reči. Fajterkama je ukazana medicinska pomoć, pošto su obe bile izranjavane.

Pozvali smo ih da nam otkriju da li su se pomirile po povratku u civilizaciju, ali nisu želele ništa da govore, jer ih ugovor obavezuje da ne pričaju o rijalitiju.


Voli da se potuče

Inače, ovo nije jedina Stanijina tuča u „Survajveru“. Ona je, kako je objavljeno, već ukrstila pesnice s Plejbojevom zečicom iz Makedonije Aleksandrom Nakovom. A i pre odlaska u šou umela je da se pobije sa ženama. Za razliku od nje, Kristina do sada nije imala sličnih javnih ekscesa, ali poznato je da „ima tanak fitilj“ i da brzo plane.

Stoga i ne čudi što su se baš njih dve dohvatile.


0   Spam
Leksi   (2012-03-30 1:32 AM) [Sadrzaj]
Za ovu vrstu devojke kakva je Stanija, abortus je savrsno resenje.

0   Spam
BMW   (2012-03-28 10:48 PM) [Sadrzaj]
jbt