Pocetna » Film


U novoj sezoni ponovno borba Missy i Doktora




  Ocenite članak: 0
pregleda: 712
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-23


Deveta sezona 'Doktora Whoa' započinje dvostrukm epizodom s glavnom nevaljalkom Missy


Snimanje nove sezone Doktora Whoa je u punom jeku, a u Wales, gdje se odvija glavnina produkcije, svakim danom pristiže sve više novih i starih gostujućih glumaca.

Prošlogodišnji lik luckaste i zlokobne Missy trenutačno je jako popularan, a o liku su obožavatelji vatreno raspravljali sve do spektakularnog finalnog otkrića i okršaja s Doktorom. Kako ne bismo otkrili suviše radnje za one koji još nisu popratili sve sezone ove omiljene britanske serije, reći ćemo samo kako se povratak Missy nije očekivao tako brzo.



Čini se kako je Stephen Moffat, showrunner serije, ipak imao drugačije planove. Missy, koju glumi izvanredna Michelle Gomez, vratit će se na samom početku 9. sezone i to u priči koja će se rasprostirati kroz dvije epizode - Magician's Apprentice i Witch's Familiar. Scenarij za epizode je napisao sam Stephen Moffat, dok će se režijom pozabaviti Hettie Macdonald koja je bila zadužena za jednu od najpoznatijih epizoda serijala nagrađenu Hugom, epizodu pod naslovom Blink.

Sama Gomez je oduševljeno prokomentirala svoj povratak izajvljujući kako joj je Missy uistinu nedostajala i kako rado iščekuje ponovno nanijeti karakterističan crveni ruž ove negativke.

Uz Michelle Gomez, nova sezona Doktora Whoa privukla je brojne poznate britanske glumce u gostujućim ulogama. Tako će uz Petera Capaldija i Jennu Louise Coleman glumiti i Jemma Redgrave, Kelly Hunter, Clare Higgins i Jaye Griffiths.

Serija se vraća na male ekrane već ove jeseni.


IZVOR