Pocetna » Film


U pripremi novi film o krvoločnom Jasonu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 806
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-08


Novi "Petak 13." navodno neće sličiti remakeu iz 2009., a režirat će ga poznati žanrovski redatelj David Bruckner


Glasine koje su bez potvrde kružile Internetom o snimanju novog filma o zloglasnom i krvoločnom Jasonu bazirale su se na pretpostavci kako je najnovija verzija Petka 13. remake izvornog filma.

Mnogi obožavatelji horor žanra nisu bili oduševljeni tom idejom s obzirom da je prepričavanje iste priče prije nekoliko godina razočaralo mnoge. Također se pretpostavljalo kako će film u kinima biti prikazivan u 3D-u, no nažalost ili bolje rečeno nasreću ništa od toga izgleda nije istina.

Iako je velikom dijelu publike dosadilo gledati remakeove, rebootove i nastavke davno snimljenih filmova, producenti filma s uvjerenjem poručuju kako ovaj film neće biti ništa od toga. Brad Fuller i Andrew Form, producenti koji su nam ostvarili filmove poput Počišćenja i Ouija, ali i Ninja kornjače, najavljuju sasvim novu priču koja neće biti ni nastavak filma koji je izašao 2009. godine, niti moderna obrada izvorne priče iz 1980. godine. Kažu kako će o Jasonu ispričati nešto novo i drugačije.

Međutim, neke od specifičnosti koje su producenti iznjeli mogle bi se svidjeti okorjelim obožavateljima originalne verzije. Film će se odvijati u 80-ih godinama jer su željeli rekreirati atmosferu koja se može naći u prvom filmu. Osim stilističkog povratka korijenima, koju to drugačiju i novu priču o Jasonu žele ispričati, ipak nisu otkrili.

No, od redatelja Davida Brucknera koji je režirao Signal i V/H/S očekujemo malo svježine i inventivnosti u vraćanju starog lika na velike ekrane. Nadamo se kako će uspjeti izbjeći zamke predvidljivih zapleta koji često napućuju moderne filmove strave.


IZVOR