Pocetna » Zanimljivosti


Ubrzajte pretraživače neta
  Ocenite članak: 0
pregleda: 386
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-03-22


Debata o tome koji je najbolji internet pretraživač traje predugo i mi nećemo dolivati ulje na vatru. Svaki od njih ima svoje prednosti i mane, a mi ćemo vam samo pokazati načine da ih unapredite, koji god od njih da koristite. Predstavljamo vam po tri najbolje ekstenzije za Hrom (Chrome), Fajerfoks (FireFox) i Operu.Hrom - Veb stor
Ukoliko je vaš prvi izbor Gugl Hrom (Google), do ekstenzija dolazite preko posebne prodavnice nazvane Hrom veb stor (web store). U njoj osim raznih ekstenzija možete da pronađete i razne aplikacije.

Hrom - Mega Baton
Pomoću ove aplikacije možete da pristupite bukmarksima, istoriji pregleda, dodacima, ekstenzijama, skinutim fajlovima, DNS-u, memoriji i keš memoriji direktno iz prozora Hroma.

Fajerfoks - Ed ons
Kod Mozilinog pregledača ekstenzije i dodaci se dobijaju na jednostavan način preko servisa Ed-ons (Add-ons) kojem se lako pristupa nakon klika na znak Fajerfoksa u levom gornjem uglu.

Za sve - Ridabiliti
Volite da čitate, i često posećujete internet stranice na kojima ima puno teksta. Ovaj dodatak (Readability) pretvara upravo te sajtove u jednostavno prelomljene tekstove, tako da su veoma pregledniji.


Za sve - Šeroholik
Dosta sajtova ima integrisane tastere za šerovanje na društvenim mrežama, ali pomoću ove ekstenzije to će se činiti mnogo brže i na one mreže koje vi želite a možda ih nema u ponudi na sajtu.


Za sve - VebMejl Notifajer
Imate mejl naloge na nekoliko različitih provajdera? Ovaj dodatak vam javlja za svaki pristigli mejl na bilo kojoj adresi.


0   Spam
BMW   (2012-03-23 9:29 AM)
Ne hvala