Pocetna » Film


Upoznajte Punishera u najavi druge sezone "Daredevila"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 670
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-02-17


Druga sezona popularne Marvelove serije koja se prikazuje na Netflixu bit će dostupna 18. marta


Fanovi Marvelovog svijeta već godinama žele da se malo baci fokus i na Franka Castlea poznatog pod nadimkom Punisher. Sada se to napokon događa i to u novoj sezoni serije Daredevil. Do sada smo kroz nekakve kraće najave imali prilike vidjeti lika, kojeg će glumiti Jon Bernthal, ali prvi pravi trailer otkrio nam je malo više.

Nakon borbe protiv Wilsona Fiska u prvoj sezoni, Daredevil (Charlie Cox) će u drugoj sezoni popularne Netflixove serije imati potpuno novog protivnika s kojim će se morati suočiti i kako se za sada čini - bit će to veliki izazov.Trailer nam otkriva kako u novoj sezoni možemo očekivati stvarno zanimljiv odnos između Daredevila i Punishera. Pun bijesa i sklon razbijanju lokalnih gangstera, Daredevil ipak odbija prijeći tu granicu i ubiti svoje neprijatelje. I to je nešto što Punisher nikako ne može shvatiti.

Dok s jedne strane sigurno ima određenu dozu poštovanja prema slijepom odvjetniku koji pravdu uzima u svoje ruke, s druge strane to vidi samo kao polovične mjere. Jer Punisher čvrsto vjeruje u smrtnu kaznu i najsretniji je kada sređuje smradove poput onih kojih su mu ubili obitelj.

Trailer nam savršeno dočarava atmosferu koja nas očekuje 18. marta kada će Daredevil biti dostupan na Netflixu.


IZVOR