Pocetna » Zanimljivosti


Uskoro kraj serije "Štreberi"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 860
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-08-25


Popularna televizijska serija Štreberi bliži se kraju. Serija će se završiti 279. epizodom, odnosno poslednjom epizodom 12. sezone. Poslednja sezona će početi da se emituje 24. septembra ove godine, kažu iz Warner Brosa. 

"Zauvek smo zahvalni našim fanovima na podršci tokom proteklih 12 sezona. Zajedno sa glumcima, scenaristima i celom ekipom, izuzetno smo zahvalni na uspehu serije i cilj nam je da stvorimo finalnu sezonu i epizodu koje će Štreberima da da kreativan kraj", stoji u saopštenju Warner Brosa, "Chuck Lorre" produkcije i CBS-a. 

Serija je jedna od najpopularnijih u Americi, ali i u svetu. Ekipa Štrebera se našla i u Ginisovoj knjizi rekorda. Naime, 11. epizoda devete sezone pod nazivom "Uzbuđenje za početak noći" je, prema Ginisovim podacima, privukla najveći broj gledalaca uživo u istoriji televizije. 

Reč je o epizodi koju su gledaoci željno iščekivali, a u kojoj su Šeldon i Ejmi napokon spavali. Ovu epizodu gledalo je čak 24 miliona ljudi. 

Zvezde serije Džim Parsons, Džoni Galecki, Kejli Kvoko, Sajmon Helberg i Kunal Nejer od osme sezone zarađuju milion dolara po svakoj epizodi. 

Serija je nominovana za 52 Emi nagrade, a osvojila je deset. Prošlih godina se neprestalno nagađalo o velikom finalu serije, a producenti su sada stali na kraj spekulacijama i potvrdili datum kada ćemo reći "zbogom" Šeldonu i ekipi.IZVOR