Pocetna » Film


Uskoro nova verzija "Scarface"




  Ocenite članak: 2
pregleda: 2525
Dodao/la: Nesa
datum: 2011-11-27

Slike iz Uskoro nova verzija "Scarface"


Studio Universal Pictures planira da napravi novu verziju kultnog filma „Skarfejs" (Scarface) Brajana de Palme (Brian de Palma) iz 1983. godine, u kom je ulogu Tonija Montana, kubanskog imigranta koji gradi narko-carstvo u Majamiju, tumačio legendarni Al Paćino (Al Pacino).

Ovaj film je rimejk ostvarenja iz 1932. u kom je glavnu ulogu igrao Pol Mjuni (Paul Muni). Originalna verzija govori takođe o imigrantu, Toniju Kamonteu, koji postaje glavni među gangsterima Čikaga.

Postavlja se pitanje po čemu će se nova verzija „Skarfejsa" razlikovati od prethodnih?

Prema saopštenju, studio će zadržati priču o imigrantu koji dolazi u Ameriku, koji nasiljem i nemilosrdnim ponašanjem ovoga puta stvara uvrnutu verziju „američkog sna". I dalje se ne zna gde će se radnja odvijati, ali se pretpostavlja da će ime glavnog junaka ostati isto.

Nova verzija filma je još uvek u povoju – trenutno scenaristi predlažu ideje. Činjenica je da će se ko god bude unajmljen da napiše novi scenario, naći pred vrlo teškim zadatkom, jer se Paćinova verzija smatra jednim od najboljih gangsterskih filmova svih vremena.



0   Spam
Synchro   (2012-03-29 12:22 PM) [Sadrzaj]
Pa baš zato i ne treba da rade rimejk

0   Spam
Xardas   (2012-03-28 12:11 PM) [Sadrzaj]
Ma neka,Scarface je odličan film :D

0   Spam
Synchro   (2012-02-08 1:33 PM) [Sadrzaj]
Nije normalno koliko ovaj Holivud nema ideja. Sve sami rimejkovi i nastavci. Ccc