Pocetna » Film


Uskoro serija "Nijanse plave" s Jennifer Lopez!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1353
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-09-28


Regionalna premijera od 4. oktobra


U uzbudljivoj kriminalističkoj dramskoj seriji Nijanse plave svjetska filmska i pjevačka zvijezda Jennifer Lopez igra glavnu ulogu samohrane majke i njujorške detektivke uz odličnu glumačku postavu koju čine: Emmyjem nagrađeni glumac Ray Liotta, te glumica Drea de Matteo koja je najpoznatija po svojoj ulozi u kultnoj seriji Obitelj Soprano. Autor serije je američki scenarist, producent i bivši novinar Adi Hasak koji je u suradnji sa producentom Lucom Bessonom radio na dva hollywoodska filma:Iz Pariza s ljubavlju sa Johnom Travoltom u glavnoj ulozi, te 3 Days to Kill sa Kevinom Costnerom.



„Serija Nijanse plave nije samo serija o životima policajaca u New Yorku. Oslanja se više na moralni dio svakog čovjeka i njegovo preispitivanje kada se nađe u riskantnoj situaciji. Svi se možemo na neki način poistovijetiti sa likovima jer se svatko od nas barem jednom u životu našao u nekoj moralnoj dilemi“ , izjavila je Jennifer.

Jedna od najpoznatijih zvijezda današnjice Jennifer Lopez, odlično se snašla u ulozi požrtvovne majke mlade sedamnaestogodišnje Christine - Harlee Santos, koja je istovremeno opaka detektivka njujorške policije; no Harlee ima i drugu stranu. Ona je dio korumpirane jedinice policajaca koju predvodi njezin dobar prijatelj - poručnik Matt (Ray Liotta). Željeći pružiti svojoj kćeri dobro obrazovanje i bolji život, Harlee prihvaća mito lokalnih gangstera. Cijeli Mattov tim nalazi se pod budnim okom antikorupcijske jedinice FBI-a, ali nemaju konkretnih dokaza protiv njih. Kada Harlee uhvati FBI-eva jedinica i pritisne ju da izda svoj tim, ona mora odlučiti hoće li biti na strani svog prijatelja Matta, te se tako suočiti sa zatvorskom kaznom ili će izdati svoj tim i osigurati budućnost svoje kćeri...



„Serija Nijanse plave govori o jednoj strani ličnosti policajaca o kojoj često ne znamo ništa. Imali smo dosta policijskih konzultanata na setu koji su nam pomagali da na što vjerodostojniji način prikažemo policajce i njihov posao, ali nikad nije lagano glumiti negativce. Sva sreća pa sam u životu igrao mnogo loših policajaca, a ova uloga je također jedna od takvih. Do sada nisam nikada imao problema sa pravim policajcima. Oni znaju da se ovdje radi o glumi i da svako zanimanje ima i dobru i lošu stranu“ , izjavio je Ray. Zbog vrhunske glumačke postave i napete akcije, serija je već sada proglašena jednom od najiščekivanijih ove sezone.

U glavnim ulogama: Jennifer Lopez kao detektivka Harlee Santos, Ray Liotta kao poručnik Matt Wozniak, Drea de Matteo kao detektivka Tess Nazario i Warren Kole kao posebni agent Robert Stahl.


IZVOR