Pocetna » Estrada i Tv


VENČANJE U LIMUZINI!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1318
Dodao/la: Mina
datum: 2011-11-20




Slučajnost ili ne, 11.11.2011. u jedanaest sati ujutru Sanju Marinković i njenog višegodišnjeg partnera Aleksandra Uhrina ispred porodičnog stana na Banjici čekala je luksuzna limuzina. Upravo u njoj, na putu od stana do aerodroma, popularna voditeljka izgovorila je sudbonosno da! Baš kao što je i obećala, Sanja se udala u strogoj tajnosti i daleko od očiju javnosti, a celokupne pripreme oko venčanja obavio je njen sada već zakoniti suprug Aleksandar.

Osim matičara i kumova, intimnoj ceremoniji prisustvovao je i trogodišnji Strahinja, Sanjin i Aleksandrov sin, koji je najviše i insistirao na njihovom venčanju. A mama i tata zaista su mu i priredili ono o čemu je maštao – da budu princ i princeza. Voditeljka je blistala u crvenoj haljini, koju je specijalno za tu priliku dizajnirala Suzana Perić, dok je njenog supruga stilizovao Ašok Murti.

"Pročitala sam da crvena venčanica donosi sreću, a i u trendu je ove sezone. Upravo zato sam se odlučila za ovu boju", rekla je Sanja ekskluzivno za "Svet plus"...