Pocetna » Zanimljivosti


Viber uveo igre i 3D animacije
  Ocenite članak: 0
pregleda: 303
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-16


Viber je uveo igre, i to besplatne, poboljšao Android aplikaciju i omogućio korišćenje 3D animacija mnogo većem broju korisnika.


Viber igre:

Omogućene su u pet država (Belorusija, Malezija, Ukrajina, Singapur i Izrael), a u Srbiju će početkom 2015. godine na iOS, Android i druge platforme. Omogućeno je igranje igara "u paru" direktno kroz Viber aplikaciju, sa top listom rezultata i nagradama, piše Mondo.

3D Animacije:

I dok ova opcija nije potpuno nova 3D animacije dostupne su većem broju korisnika i omogućavaju kreiranje 3D video poruka. Izaberete 3D junaka (u Galeriji Vibera postoje i besplatni i promo likovi), odaberete pozadinu i snimite glas. Smućkate sve i pošaljete kontaktu po izboru. Odlična novina za čestiteke, želje i pozdrave, zar ne?!

Više sličica:

Sticker Market ima nove novogodišnje i božićne sličice - stikere - za vas. Neki se plaćaju, neki su besplatni, a dostupno je preko 10 novih galerija.

Javne diskusije (Public chats):

Poznatih faca koje ćaskaju sa svojim obožavaocima sve je više, a naslovnu stranu ovog puta preuzela je Piksi Lot. Javno ćaskanje je dobilo bolje performanse, manje se "zakucava" i generalno je prijatnije i lakše korišćenje.


IZVOR