Pocetna » Film


VIDEO: Aaron Eckhart je Frankenstein!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1690
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-06

Slike iz VIDEO: Aaron Eckhart je Frankenstein!


Od Kevina Greviouxa, koscenarista nadnaravne hit sage Underworld i Stuarta Beattieja, scenarista filmova Collateral, Australija i Pirati s Kariba, dolazi nam akcijski triler Ja Frankenstein. Grevioux i Beattie zajednički potpisuju scenarij filma, koji je rađen po uzoru na strip koji je napravio Grevioux. Beattie je također i redatelj ovog filmskog uradka.

Aaron Eckhart nalazi se u ulozi popularnog čudovišta koje je stvorio dr. Victor Frankenstein. Eckhartovo utjelovljenje popularnog čudovišta nije ni približno onome na koje smo inače navikli no čini se da ova priča o Frankensteinu ide u nekom drugom smjeru. Nakon što deseci tisuća čudovišta sličnih njemu pokuša nauditi čovječanstvu, na Eckhartu je da odluči hoće li spasiti stvar.



Eckhart je nedavno izjavio za The Hollywood Reporter kako film ima snažnu ljudsku priču koja je smještena u fantastični svijet: "Priča se vrti oko čovjeka koji pokušava naći smisao svog života. Do sada je Frankenstein bio prikazivan kao nezgrapna, nerazgovjetna, pomalo katatonična osoba no u ovom je filmu on nešto potpuno suprotno: aktivan je, pametan i seksi."

Uz Eckharta u naslovnoj ulozi, u filmu se još nalaze i Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney i Aden Young kao dr. Victor Frankenstein. Film se u kinima očekuje početkom 2014. godine.


IZVOR