Pocetna » Film


VIDEO: De Niro vs. Stallone




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1272
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-20

Slike iz VIDEO: De Niro vs. Stallone


Predstavljen je trailer za najnoviju komediju Warner Brosa Obračun legendi (Grudge Match) u kojem glavne uloge, one ostarjelih boksačkih rivala, utjelovljuju glumačke legende Sylvester Stallone i Robert De Niro.

30 godina nakon zadnjeg meča, dvojica srednjovječnih boksačkih rivala vraćaju se iz mirovine radi posljednje borbe. Oni su Henry „Razor“ Sharp (Stallone) i Billy “The Kid” McDonnen (De Niro).



Postali su nacionalno poznati po svom rivalstvu osamdesetih. Bili su dva pu­ta u ringu, a svaka borba rezultirala je drugim pobjednikom. 1983., večer uoči njihove treće i odlučujuće borbe, Razor je objavio odlazak u mirovinu odbijajući objasniti razlog takve odluke. Trideset godina kasnije, boksački promotor dao im je ponudu koju ne mogu odbiti: da ponovno uđu u ring i izravnaju račune.

Film Obračun legendi režirao je Peter Segal, a uz Stallonea i De Nira u filmu još glume i Kim Basinger, Alan Arkin, Kevin Hart i Jon Bernthal. Film u kina dolazi poslije Božića, a do tada provjerite što nas očekuje u najnovijem traileru:


IZVOR