Pocetna » Film


VIDEO: James Cameron napravio je seriju o globalnom zatopljenju




  Ocenite članak: 0
pregleda: 755
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-03

Slike iz VIDEO: James Cameron napravio je seriju o globalnom zatopljenju


Iz Showtimea su prošle godine objavili kako su angažirali Oscarom nagrađenog redatelja Jamesa Camerona da producira serijal od osam epizoda napravljen kako bi preplašio gledatelje informacijom da je svijet osuđen na propast, što je rezultat globalnog zatopljenja.

Upravo su na Noć vještica objavili trailer za zastrašujuću seriju koja će izaći u travnju 2014. pod nazivom Years of Living Dangerously u kojem su prikazali sudjelovanje velikih hollywoodskih zvijezda kao što su Jessica Alba, Matt Damon, Harrison Ford i Arnold Schwarzenegger.



U službenom sinopsisu serije piše: Years of Living Dangerously je globalno zatopljenje na način na koji ga još niste vidjeli. Serija donosi najveću priču našeg vremena: klimatske promjene i njihov utjecaj na ljude koji žive u SAD-u i diljem svijeta upravo sada. Zvjezdane ekipe odlaze na teren kako bi upoznali ljude i vidjeli mjesta na koje su utjecala klimatske promjene.

"Svi misle da se tu radi o topljenju ledenjaka i polarnim medvjedima.", kaže Cameron u traileru i nastavlja: "Mislim da je to potpuno pogrešno. Ovo je stopostotno ljudska priča."


IZVOR