Pocetna » Sport


Vidić predstavljen u novom klubu: Nastavljam tradiciju srpskih igrača u Interu




  Ocenite članak: 1
pregleda: 846
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-05

Slike iz Vidić predstavljen u novom klubu: Nastavljam tradiciju srpskih igrača u Interu Slike iz Vidić predstavljen u novom klubu: Nastavljam tradiciju srpskih igrača u Interu Slike iz Vidić predstavljen u novom klubu: Nastavljam tradiciju srpskih igrača u Interu Slike iz Vidić predstavljen u novom klubu: Nastavljam tradiciju srpskih igrača u Interu


Novi fudbaler Intera Nemanja Vidić rekao je da očekuje da će svojim igrama ispuniti ambicije kluba i dodao da ga raduje što će nastaviti tradiciju srpskih igrača u tom timu.



Nekadašnji reprezentativac Srbije predstavljen je kao prvo pojačanje milanskog kluba za narednu sezonu, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

"Srećan sam što sam došao u jedan od najvećih klubova na svetu. Pričao sam sa Dejanom Stankovićem i drago mi je da nastavljam tradiciju srpskih fudbalera u Interu. Svideo mi se novi projekat, imamo velike ambicije i nadam se da ćemo ih ispuniti. Sve sam ostvario u Junajtedu, ali došao sam ovde da se još dokazujem", rekao je Vidić za zvaničan sajt "neroazura".



Pre Vidića, za Inter su igrali Stanković, Siniša Mihajlović, Vladimir Jugović, a sadašnji član ekipe je Zdravko Kuzmanović.

Italijanski mediji preneli su da bi Vidić mogao da bude novi kapiten tima, pošto se očekuje odlazak Andree Ranokije.



"Prvo moram da obezbedim mesto u startnoj postavi. Uloga kapitena ne menja moj način igre. Dosta vrhunskih odbrambenih igrača igralo je u Interu i nadam se da ću pokazati isti taj nivo", rekao je Vidić.

Vidić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a igrao je još za subotički i moskovski Spartak, iz kojeg je 2006. godine prešao u Mančester Junajted.



Sa engleskim klubom osvojio je pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet Komjuniti šildova.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je 56 puta i postigao je dva gola.


IZVOR


-2  
Lovepuzzles   (2014-07-05 4:34 PM) [Sadrzaj]
srce Najbolji!