Pocetna » Sport


Vidić: Runi igra za najbolji klub na svetu, treba da ostane u Junajtedu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 761
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-12

Slike iz Vidić: Runi igra za najbolji klub na svetu, treba da ostane u Junajtedu Slike iz Vidić: Runi igra za najbolji klub na svetu, treba da ostane u Junajtedu


Kapiten fudbalera Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je da napadač Vejn Runi igra za "najbolji klub na svetu" i da bi trebalo da ostane na Old Trafordu ako želi da osvaja trofeje, preneli su britanski mediji.



Runi je izrazio želju da ode iz Mančester junateda, ali uprava kluba ne želi da ga proda. Čelnici šampiona Engleske odbili su dve ponude Čelsija za 27-godišnjeg napadača.

"Vejn Runi igra za najbolji klub na svetu. Ima mnogo spekulacija o tome da li će otići, a to se i meni dešavalo u poslednje četiri godine. Pričalo se da ću napustiti klub, a ja sam još tu i uživam nastupajući za Junajted", rekao Vidić, preneli su britanski mediji.

"Verujem da je Mančester junajted najveći klub na svetu i mislim da nema svrhe napuštati ga", dodao je on.



Mančester junajted juče je osvojio Komjuniti Šild, pošto je pobedio Vigan sa 2:0. Dvostruki strelac za šampiona Engleske bio je Robin van Persi.

To je prvi trofej za novog trenera Junajteda Dejvida Mojsa, koji je na klupi zamenio Aleksa Fergusona.

"Radujemo se predstojećoj sezoni. Uvek želimo da napredujemo, uvek želimo da osvojimo trofej. Verujem da će nas ove godine ljudi mnogo više analizirati. Aleks je otišao, znamo koliko je trofeja osvojio za klub, ali mi želimo sa time da nastavimo", rekao je Vidić.


IZVOR