Pocetna » Film


VIN DIESEL NOVI SUPERHEROJ
  Ocenite članak: 0
pregleda: 801
Dodao/la: Remedy
datum: 2018-03-15


Dogovor je postignut! Sony Pictures i poznati glumac zajedno će raditi na novom SF blokbasteru, zasnovanom na istoimenom stripu - "Bloodshot"!

"Mastermajndovi" novog filma biće Dave Wilson i Tim Miller, dok će scenario pisati za-oskar-nominovani Eric Heisserer (Arrival). Atmosfera filma biće slična onoj viđenoj u klasicima žanra poput RoboCop, The Terminator i Total Recall. Snimanje filma trebalo bi da počne na leto.

Bloodshot je najvažniji lik u Valiant stripovskom univerzumu, koji je više koncentrisan na obične ljude u neobičnim situacijama, nego na superheroje s natprirodnim moćima. Strip je nastao 1992, a njegovi autori su Kevin VanHook, Don Perlin i Bob Layton. Veoma brzo postao je pravi hit i stekao gotovo kultni status.

Glavni lik u stripu (a i u budućem filmu) jeste Ray Garrison, a.k.a. Bloodshot, bivši vojnik, koga zahvaljujući nanotehnologiji vraćaju iz mrtvih. On nastoji da se seti detalja "prethodnog života", otkrivajući da je bio mafijin ubica po imenu Angelo Mortalli. Sada je član tima ratnika poznatog kao "The Chainsaw", i stekao je natprirodnu snagu, brzinu, reflekse i izdržljivost. Takođe, poseduje i moć samoisceljenja, kao i mogućnosti da menja svoj oblik, izražene psihokinetičke sposobnosti i ispaljuje nuklearnu enrgiju.


IZVOR