Pocetna » Zanimljivosti


Vin Diesel postaje Bloodshot




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1002
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-01-18


Vin Diesel je u pripremama za još jednu ulogu superheroja. Nakon što je dva puta bio deo filmova Čuvari galaksije, Diesel bi se trebao naći u naslovnoj ulozi novog Sonyjevog filma o nasilnom superjunaku Bloodshotu.

Lik Bloodshota su 1992. godine stvorili Kevin Van Hook, Don Perlin i Bob Layton. On je zapravo bivši vojnik imena Ray Garrison, koji je dobio supermoći nakon eksperimentalnog ubacivanja nanita tokom tajanstvenog projekta Rising Spirit.

Radi ubrizganih nanita Rayeva koža postala je bela, a oči crvene ali istovremeno je dobio i mogućnost da se regeneriše nakon bilo kakve ozlede te su porasle njegove borilačke veštine. Tako je postao idealan ubica.

Sony u planu ima pet filmova iz sveta Valiantovih stripova, a Bloodshot je samo jedan od njih. Takođe planiraju film napraviti sa oznakom R, tako da mogu pokazati sve Bloodshotove ubilačke sposobnosti, slično kao što smo imali prilike da vidimo u filmovima Deadpool i Logan.

Film će režirati Dave Wilson, dok Eric Heisserer trenutno radi na scenariju. Film je u planu za izlazak već sledeće godine.



IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-01-21 1:58 AM) [Sadrzaj]
Licno ce mi se siguran sam svideti film ,jer volim Vin Diesel-a kao glumca ,pa tako ne propustam ni jedan njegov film.Kakav ce biti ??? ... Nemam pojma - nadam se dobar ,mada mi se cini da su vec preterali sa izvlacenjem strip junaka na "veliko platno".U svakom slucaju ,videcemo kakav ce film biti kada izadje sto licno jedva cekam ... !!!   B)