Pocetna » Film


Vin Diesel u OSVETNICIMA!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1546
Dodao/la: Orion
datum: 2013-07-11

Slike iz Vin Diesel u OSVETNICIMA!


Postoji velika vjerojatnost da će se Vin Diesel pridružiti glumačkoj ekipi novih Osvetnika, sudeći prema njegovoj fotografiji na Facebooku.


Podsjetimo, Diesel je krajem lipnja saznao da će imati sastanak s Marvelom prije kojeg je na svom Facebooku napisao da ne zna zašto bi ga ekipa iz Marvela zvala te da se ne može zamisliti u nekoj 'njihovoj' ulozi.





No, situacija se očito drastično promijenila jer je netom nakon toga na svoj 'zid' napisao: "Današnji sastanak s Marvelom... o čemu smo pričali, znaju samo oni koji su bili s nama u sobi za sastanak... hvala svima za prijedloge, znate da kada radim vidim samo jednu mogućnost, ali današnji sastanak... wow!".


Iako je izjava sama po sebi nedorečena te u najmanju ruku nejasna (nama koji nismo bili u toj 'sobi za sastanak'), nakon jučerašnje fotografije može se zaključiti kako je sastanak sigurno imao veze s novim Osvetnicima.


U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo vidjeti Vina Diesela uz odličnu ekipu koju čine Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner i Samuel L. Jackson te novi član Aaron Taylor-Johnson kao Quicksilver, samo se postavlja pitanje koga bi Diesel mogao utjeloviti. Možda je u pitanju samo cameo uloga, a možda i jedna od glavnih jer je već i prije bilo riječi o novom negativcu Thanosu.


Kako god bilo, nagađanja o ovom projektu slušat ćemo još dugo s obzirom na to da Osvetnici 2 u hrvatska kina dolaze tek 1. svibnja 2015. godine.



IZVOR


-1   Spam
Avenger   (2013-07-16 10:16 AM) [Sadrzaj]
KeX brate da nemas temperaturu wtf

-1   Spam
KeX   (2013-07-11 5:42 PM) [Sadrzaj]
nisam nikad gledo neki njegov film :o   iskreno, treba da i on bude u toj ekipi ali im samo fali Steven Seagal :D

-1   Spam
zorica2212   (2013-07-13 2:09 PM) [Sadrzaj]
nikad nisi gleda brzi i zestoki??