Pocetna » Zanimljivosti


Vitni Hjuston koristila kokain pred smrt
  Ocenite članak: 0
pregleda: 336
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-05


Policija je ustanovila da je beli prah koji je nađen u hotelskoj sobi u kojoj je preminula poznata pop diva Vitni Hjuston, kokain, i da ga je ona koristila neposredno pred smrt, javljaju američki mediji. Njeno telo je pronađeno u kadi sa više 30 centimetara "izuzetno vrele" vode, okrenuto licem prema dnu, navodi se u konačnom izveštaju patologa iz Los Anđelesa o smrti pop zvezde, javlja danas DPA.

U izveštaju se potvrđuje nalaz od 23. marta da se Vitni Hjuston slučajno udavila u kadi i da je na smrt uticalo srčano oboljenje, kao i konzumiranje kokaina.


U konačnom izveštaju koji je sinoć objavljen, navodi se da je pored kokaina pronađeno ogledalce i kašičica, što je očigledno korišćeno prilikom drogiranja.


Autopsijom je prethodno utvrđeno da je Hjustonova, koja je već imala problema sa narkoticima, preminula od davljenja u kadi, pošto je u telu pronađeno prisustvo kokaina, marihuana i leka ksanaksa koji se koristi za probleme sa anksioznošću.U krvi je otkriveno i prisustvo flekserila, leka za opuštanje mišića i benadrila koji se koristi za alergiju.

Pevačica je preminula 11. februara u hotelu na Beverli Hilsu.Sahranjena je na groblju u Vestfildu, nedaleko od Njuvarka u Nju Džersiju.