Pocetna » Estrada i Tv


Vlada priznao: Zaljubljen sam u Natašu Bekvalac




  Ocenite članak: 0
pregleda: 861
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-07-10


Maneken i pobednik rijalitija „Survajver" Vladimir Vuksanović konačno je priznao da je u vezi sa pevačicom Natašom Bekvalac, o čemu su mediji pisali već duže vreme, ali oni te navode nisu hteli da potvrde

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović na Ibici

Najviše mi prija da se o mom privatnom životu ne zna previše, zato ću samo reći da je istina da sam sa Natašom u vezi i da sam zaljubljen. Kod nje su me privukli pozitivan odnos prema životu, osmeh i harizma. Upravo ono o čemu sam oduvek pričao, a to su hemija, slična interesovanja i smisao za humor - rekao je Vlada za magazin „Helou".
 
Maneken kaže da je u odličnim odnosima i sa Natašinom sestrom Kristinom, sa kojom je bio u Kostariki i da jedno drugom pomažu poslu.
 
- U istoj smo branši i drugari smo. Ko će kome da pomogne, ako ne prijatelji jedno drugome. Lepo se družimo i viđamo se kad god možemo - ističe Vlada.
 
Iako kaže da mu nakon rijalitija žene više prilaze, priznaje da je veran muškarac.

 

- Ako sam zaljubljen, onda sam odan i privržen devojci, dok se poverenje stiče vremenom. Bitno je da se dvoje lepo slažu, da se desi hemija. Sve ostalo se gradi - priča maneken.