Pocetna » Sport


Vojvodina savladala Honved u Novom Sadu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 701
Dodao/la: Gale
datum: 2013-07-19

Slike iz Vojvodina savladala Honved u Novom Sadu


Fudbaleri Vojvodine savladali su mađarski Honved sa 2:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija Lige Evrope u Novom Sadu. Voša je od 21. minuta igrala sa igračem manje, ali je i sa deset fudbalera u polju bila bolja od mađarskog predstavnika.

Pune tribine i sjajna igra Vojvodine - odličan recept da za zadovoljstvo novosadskih crveno-belih. Uprkos tome što je Honved došao na "Karađorđe" kao tim koji je sa ukupnim rezultatom 13:1 izbacio nikšićki Čelik, Vojvodina je od samog starta napadala i pokazala da je favorit u ovom dvomeču.

Srpski predstavnik je u 19. minutu načeo mrežu Honveda pošto je posle četvrtog kornera Branislav Trajković sjajnim udarcem glavom poslao loptu iza leđa golmana mađarskog tima.

Radost Novosađana je trajala samo dva minuta jer je defanzivac Nastić zaradio direktan crveni karton i ostavio kolege veoma rano da se bore do kraja susreta sa deset igrača u polju.

Ipak, Vojvodina je igrala kao da ima 13 igrača na terenu, jer nije dozvolila Honvedu da ozbiljnije zapreti sve do 71. minuta kada je asistent kod prvog gola Stojan Vranješ sa bele tačke udvostručio prednost Vojvodine i dodatno umrtvio igru protivnika koja je već pucala po svim šavovima.

Novosađani će tako sledećeg četvrtka moći da malo opuštenije da uđu u duel, jer su na "Karađorđu" pokazali da su trenutno jači protivnik od Honveda.


IZVOR