Pocetna »


Volkov ipak u dresu Srbije




  Ocenite članak: 0
pregleda: 879
Dodao/la: raso
datum: 2011-10-24



Vršilac dušnosti selektora Srbije Radovan Ćurčić nagovestio je da bi Vladimir Volkov mogao da se nađe u dresu ‘orlova’ na predstojećim prijateljskim mečevima.

Fudbaler Partizana pre nekoliko nedelja našao se na meti Crne Gore, tačnije selektora Branka Brnovića, koji je istakao da ga želi u svom timu.

Na pitanje “Sporta”, da li na spisku za utakmice sa Meksikom i Hondurasom u Centralnoj Americi, ima i onih igrača koji su interesantni drugim Savezima i reprezentacijama, Ćurčić je rekao:

“Mislite na Volkova? Ako već insistirate onda ću da kažem da je blizu poziva. Nije definitivno, ali... Imamo na toj poziciji Kolarova, Duško Tošić ne igra u Betisu, Obradovića nema u Saragosi. Videćemo, igrači imaju još dve-tri utakmice do okupljanja i mislim da je najvažnije da svi budu zdravi”.

Ćurčić je za “Sport” istakao da dueli sa Meksikom i Hondurasom za njega nemaju prijateljski karakter.

“Čekaju nas dve veoma ozbiljne provere. Prethodnih dana sam nekoliko puta gledao utakmice meksičke reprezentacije, radim analizu onoga što nas očekuje i posle svega mogu da kažem da nas čekaju dve jake takmičarske utakmice. Da, Meksiko deluje zbilja fascinantno. Ekipa koja igra visok presing, taktički dobro postavljena i ono što upada u oči, jeste visok stepen discipline. Nešto što baš nije karakteristično za selekcije sa tog područja. Nema, dakle, sumnje da nas očekuje veoma jaka provera”, rekao je Ćurčić.