Pocetna » Film


Vraća se 'Zakon braće'




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1417
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-06-07


Fox navodno planira ponovno ujediniti Wentwortha Millera i Dominica Purcella u limitiranom izdanju serije


U današnje vrijeme malo znači kada otkažu neku seriju, jer su velike šanse da će se nakon nekog vremena ipak vratiti na male ekrane. Serije se najčešće ne vraćaju na svoje originalne televizijske kanale već ih preuzima neka druga mreža ili streaming servis. Međutim, Fox je sve iznenadio nakon što su najavili kako namjeravaju oživjeti svoju seriju Zakon braće.

TV Line donosi informaciju kako Fox radi na oživljavanju serije, u kojoj su glavne uloge imali Wentworth Miller i Dominic Purcell, a prikazivala se od 2005. do 2009. godine. U planu je napraviti limitiranu seriju, koja bi ujedinila glavne zvijezde. Njih su dvojica glumili dva brata koji pokušavaju pobjeći iz zatvora.



Konkretne informacije o detaljima za sada ostaju tajna no ukoliko cijeli projekt zaživi, pretpostavlja se kako će biti sličnog formata kao nedavni Foxov projekt oživljavanja serije 24 limitiranim izdanjem 24: Novi dan. To znači da se može očekivati ok 12 novih epizoda koje će pratiti jednu glavnu priču koja ne ostavlja puno otvorenih pitanja na kraju.

Dok čekamo ujedinjenje Millera i Purcella u novom Zakonu braće, imamo prilike uživati u njihovoj zajedničkoj glumi u seriji Flash, gdje glume negativce Captaina Colda i Heat Wavea. U tim će se istim ulogama pojaviti i ove jeseni u spin off seriji Flasha i Arrowa nazvanoj DC's Legends of Tomorrow.


IZVOR