Pocetna » Film


Vraća se Sumrak saga!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 3211
Dodao/la: Gale
datum: 2014-10-04

Slike iz Vraća se Sumrak saga! Slike iz Vraća se Sumrak saga!


Dvije godine nakon što smo mislili da je Sumrak saga u potpunosti završila, Lionsgate i autorica serijala Stephenie Meyer najavili su nove planove vezane uz franšizu: namjeravaju naći pet redateljica u usponu koje bi napravile kratke filmove temeljene na likovima iz sage.

Projekt pod nazivom The Storytellers - New Creative Voices of The Twilight saga ekskluzivno će se naći na Facebooku sljedeće godine.



Pet redateljica odabrat će grupa žena među kojima su Kristen Stewart, autorica Sumraka Stephenie Meyer, Kate Winslet, Octavia Spencer, Julie Bowen, redateljica Sumraka Catherine Hardwicke, producentica Cathy Schulman i Jennifer Lee, jedna od redatelja Snježnog kraljevstva.

"Smatramo da nam je Facebook fantastičan medij pomoću kojeg možemo predstaviti svijet Sumraka potpuno novoj publici dok istovremeno ponovno dajemo poticaj već postojećim obožavateljima.", rekao je Michael Burns, predstavnik Lionsgatea.



Detalji samog natječaja za rad na kratkim filmovima kao i ostale informacije mogu se pronaći na stranici Tongal. No obožavatelji se ne trebaju previše veseliti povratku Belle i Edwarda jer se originalni članovi glumačke postave Sumrak filmova najvjerojatnije neće pojaviti u kratkim filmovima.


IZVOR