Pocetna » Film


Vrijeme je da cijeli svijet zna njeno ime... Jessica Jones
  Ocenite članak: 0
pregleda: 867
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-10-24


Stigao je prvi 2-minutni trailer za Marvelovu najnoviju seriju o superjunakinji Jessici Jones


U Marvelovoj najnovijoj seriji naslovna superjunakinja Jessica Jones pronalazi svoj novi životni cilj - naći i uništiti Kilgravea.

U prvom dvominutnom traileru za seriju Jessica Jones, s Krysten Ritter u glavnoj ulozi, ukratko je predstavljena životna priča glavne junakinje. Jessica je vidno izmučena svojom prošlošću, koja je još uvijek proganja. Izlaz iz neprestane patnje vidi u pronalasku njenog glavnog neprijatelja, Kilgravea.

Radnja serije prati život Jessice Jones nakon tragičnog kraja njezine kratkotrajne superjunačke karijere. Jessicu Jones upoznajemo kao bivšu superjunakinju koja započinje novi život gradeći karijeru privatne detektivke, radeći na slučajevima u New Yorku u vlastitoj agenciji pod nazivom Alias Investigations.

Uz Krysten Ritter, koja je preuzela vodeću ulogu u seriji, glume i David Tennant kao glavni zlikovac Kilgrave, Mike Colter kao Luke Cage, Rachael Taylor kao Trish Walker, najbolja prijateljica Jessice Jones te Carrie-Anne Moss kao glavna saveznica naslovne junakinje.

Svih 13 jednosatnih epizoda premijeru će imati 20. novembra na Netflix streaming usluzi.

"Jessica Jones" drugi je dio u nizu od četiri Marvelove serije koje uključuju Daredevila, nadolazeće Lukea Cagea i Iron Fist, a sve zajedno će dovesti do finalne serije The Defenders, kada će se svi glavni likovi okupiti u tim.


IZVOR