Pocetna » Film


Vrijeme je da padne i London!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1790
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-07-02


Stigao je prvi teaser za film 'London Has Fallen', nastavak akcijskog filma 'Pad Olimpa'


U prvom teaseru za London Has Fallen, nastavku filma Pad Olimpa, redatelj Babak Najafi otkriva kako je u Londonu uništio sve što se uništiti dalo.

Nakon što je spasio predsjednika od potpunog uništenja, Gerard Butler se vraća kao Mike Banning, agent tajne službe, kako bi otpratio predsjednika u London. Britanski premijer je nenadano preminuo pod vrlo sumnjivim okolnostima. Svi zapadnjački vođe dolaze u London kako bi prisustvovali njegovom pogrebu, pa tako i predsjednik SAD-a (Aaron Eckhart) i to je ono što su zlikovci čekali. Iako bi to trebao biti jedan od najčuvanijih događaja, vrlo brzo otkrije se smrtonosni plan ubijanja tih političara, uz uništenje što više Londona.



Kao što se tipično dogodi u ovakvom filmu, samo je troje ljudi sposobno spriječiti taj plan. Dvoje smo već upoznali, a treća je agentica MI-6 koja ne vjeruje nikome. Nju glumi Charlotte Riley (Na rubu budućnosti). Morgan Freeman, Angela Bassett, Robert Forster, Sean O'Bryan i Radha Mitchell se vraćaju u svoje uloge iz prvog dijela, a pridružit će im se Jackie Earle Haley, Alon Aboutboul i Waleed Zuaiter.

Prvi dio Pad Olimpa se u kinima našao prije nešto više od dvije godine i zaradio oko 160 milijuna dolara diljem svijeta. Ako će i nastavak dostići iste brojke na box officeu, mogli bi doživjeti i daljnje nastavke. Možda Pad Berlina ili Pariza? Za sada ne znamo postoje li planovi za tako nešto tako da nam ne preostaje drugo nego čekati 22. januar 2016. kada London pada u kina.


IZVOR