Pocetna » Ljubav i Sex


Vrući ljetni sex
  Ocenite članak: 1
pregleda: 819
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-15


Pročitajte što sve treba imati na umu kada razmišljate o seksu u ovim vrelim ljetnim mjesecima.

Mnoge se stvari se mijenjaju tijekom ljeta. Vrućina sprječava mnoge naše aktivnosti, a neke i potpuno onemogućava…

Na žalost, ni seks često nije izuzetak. Pročitajte što sve treba imati na umu kada razmišljate o seksu u ovim vrelim ljetnim mjesecima.
Znojenje

Naravno znojiti ćete se i da, znojiti ćete se puno. To je neizbježna činjenica. Ako sjedite na kafi i obliveni ste znojem, razmislite koliko ćete se tek znojiti kada se fizički aktivirate.

RJEŠENJE: Ako vam se ne sviđa da vodite ljubav u znoju lica i tijela svog (i tuđeg), čekajte do kasno u noć da se temperatura malo spusti, kupite klimu ili najjednostavnije – vodite ljubav pod tušem.
Mirisi

Prethodno spomenuto pretjerano znojenje može dovesti do 'začinjene' situacije… Mirisima i začinjenije nego što biste željeli. Znojenjem naime izbacujemo mnoge otrovne tvari, kako bi nam tijelo i po vrućini funkcioniralo ispravno. Kada se ne bismo znojili, naše zdravlje bi bilo ozbiljno ugroženo.

RJEŠENJE: Dakle, ni ne razmišljajte o toj opciji. Ovdje opet imate opciju klime, tuširanja neposredno prije vođenja ljubavi… Ili jednostavno prihvatite da će jači miris biti karakterističan za vođenje ljubavi u ljetnim mjesecima.
Dehidracija

Svaki savjetnik za zdravlje će vam reći da je ključ za ugodno ljeto konstantna hidratacija tijela.Znojenje tijekom seksa znači i veći gubitak tečnosti u organizmu.

RJEŠENJE: To znači da morate imati pića s elektrolitima ili barem dovoljno vode pri ruci, da ne 'pregorite.' Teško je i poljubiti nekoga, ako su vam usta suha.
Umjerenost

Imajte na umu da ekstremni vremenski uvjeti mogu naštetiti i najzdravijim muškarcima i ženama. Zato ne pretjerujte s intenzitetom i kvantitetom na temperaturama od 30 i 40°C…

RJEŠENJE: Bez obzira koliko ste raspoloženi, između dva čina napravite pauzu, odmorite malo i ne brinite! Sigurno ćete i nakon nekog vremena biti spremni za 'sljedeći krug'. Što se pauze tiče – iskoristite je da se istuširate i popijete dovoljno tekućine.