Pocetna » Ljubav i Sex


Vrući trikovi za nezaboravan seks




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1218
Dodao/la: Impi
datum: 2012-02-11


Muškarci vole samouverene, originalne i hrabre žene, a najviše vole kada one sve te vrline primenjuju u krevetu. Naučite tri trika koji će vas zadržati u krevetu i pružiti vam seksualno iskustvo koje se ne zaboravlja...


Najbrži način da razoružate partnera je jezik. Pritom ne mislimo na razgovor u kojem ćete mu nabrojati sve njegove mane koje više jednostavno ne možete trpeti. Ovog puta, jezik upotrebite u potpunoj tišini!

 

Počnite nežnim i polaganim poljupcima, jezikom mu dodirujte lice i radite to sve dok se ne uzbudi. Svaki put kada završite s poljupcem nakratko ga nežno ugrizite za donju usnu. Sočne i uzbudljive poljupce ponavljajte sve dok se partnerovo disanje ne ubrza i dok ne probudite njegovu erekciju. Njegovim mislima će samo lutati jedna stvar - gde sve želi da oseti vaše usne!

 
Pripremite čašu vode s ledom!

Pre same akcije pored sebe stavite čašu hladne vode, kada se bacite na oralno zadovoljavanje partnera. Muškarci su osetljivi na promenu temperature, a to se pogotovo odnosi na intimne delove tela. Dakle, iznenadite ga - kako bi vam to uspelo otpijte gutljaj vode s ledom. Ovaj potez će proširiti neverovatne vibracije kroz partnerovo telo!

 
Uzmite stvar u svoje ruke!

Kada se atmosfera u spavaćoj sobi zahukta, vreme je da upotrebite ruke. Uhvatite njegov penis i njime lagano dodirujte klitoris. Ovaj trik će vas oboje toliko uzbuditi da ćete jedva dočekati da partner uđe u vas. Ono što sledi je, naravno orgazam.