Pocetna » Sport


Vujošević od danas u Partizanu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 777
Dodao/la: katy02
datum: 2012-06-26


Trofejni trener košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević danas se zvanično treći put vratio na klupu crno-belih i postao prvi stručnjak u istoriji koji je postpisao ugovor na neodređeno vreme.
"Partizan je Vujoševićeva kuća, dogovorili smo se pre nekoliko dana da se vrati, potpisao je ugovor na neograničen period i tako će i biti", objasnio je predsednik crno-belih Predrag Danilović na zvaničnoj promociji u Klubu sportista na stadionu Partizana.

Vujošević se vratio u klub sa kojim je osvojio 20 titula, od ukupno 41 koliko Partizan ima u kolekciji.

"Imam istu tremu kao i prvi put kada sam preuzimao mesto trenera. Partizan je moj prirodni ambijent, ovde najbolje radim i zato sam prihvatio poziv. Imao sam ponuda i iz drugih država, ali moja mana je što ne funkcionišem najbolje van Beograda i Partizana. Prosto je, kao što neki ljudi teško spavaju u hotelima" objasnio je Vujošević.

On je istakao da je njegov prethodnik, ali i nekadašnji asistent Vlada Jovanović sjajno radio u poslednje dve godine.

"Osvojio je pet trofeja i pokazao da zaslužuje da se jednog dana ponovo vrati u Partizan. Nije mu bilo lako da me nasledi, ali posle 11. titule zaredom, ni meni nije sada lako. Obećavam maksimalan rad, pa neka bude borba neprestana", poručio je Vujošević.