Pocetna » Zanimljivosti


“Warlords of Dreanor”, bez letenja, bolja grafika i garnizoni




  Ocenite članak: 0
pregleda: 745
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-09

Slike iz “Warlords of Dreanor”, bez letenja, bolja grafika i garnizoni Slike iz “Warlords of Dreanor”, bez letenja, bolja grafika i garnizoni Slike iz “Warlords of Dreanor”, bez letenja, bolja grafika i garnizoni Slike iz “Warlords of Dreanor”, bez letenja, bolja grafika i garnizoni


Kada su najavili “Warlords of Dreanor”, nastavak svoje najpopularnije franšize „World of Warcraft“, iz „Blizarda“ su obećali velike promene. One uključuju izbacivanje sposobnosti letenja, bolju grafiku, smanjivanje ukupnih vrednosti svih parametara kao i uvođenje interesantnog i potpuno novog koncepta – vođenja garnizona.



Beta testiranje Warlords of Dreanor je već krenulo, a svi koji učestvuju kažu da prva stvar koju primećuju je da više ne mogu da lete. Uprkos tome što bi se na prvu loptu pretpostavilo da će ova promena naići na gnev igrača zanimljivo je da je većina pozdravila odluku „Blizarda“.



Komentari ljudi su da im ograničenje na zemni vid transporta prijatno usporava doživljaj igre i da mogu više da uživaju detaljnoj okolini i prelepim pejsažima za koje su se dobrano namučili grafički dizajneri „Blizarda“.

Poboljšanje grafike dugo je već jedan od najvećih zahteva igrača, ali i zamerki kritičara. Beta testeri ističu da heroji i živopisni pejsaži izgledaju daleko bolje nego ranije, a mnogi kažu da "Warlord of Dreanor" podseća na originalni (takozvani „vanila“) "World of Warcraft“.



Osim uobičajenog podizanja ograničenja sa 90-tog na 100-ti nivo, „Blizard“ je smanjio vrednosti svih statistika u igri, pa se naneta šteta ili količina života više neće meriti u stotinama hiljada.

Nova priča i zadaci se podrazumevaju, a oni koji su imali sreće da iskuse delić novog nastavka kažu da je „Blizard“ održao obećanje.


Unutrašnji meni garnizona

Jedna od najinteresantnijih novina je uvođenje garnizona. Podižu ih igrači, a u njihovom funkcionisanju i razvoju pozajmljeni su elementi iz kultne strategije Warcraft 3, čiji je World of Warcraft nastavak.



Na određenoj teritoriji možete da graditi građevine i povećavate veličinu svog garnizona. Zgrade koštaju resorse, koji postoje nezavisno od zlata, a koje igrači takođe zarađuju kroz zadatke.


IZVOR