Pocetna » Film


Will Smith ipak u nastavku filma "Independence Day"?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1083
Dodao/la: Gale
datum: 2013-09-06

Slike iz Will Smith ipak u nastavku filma "Independence Day"?


Ako je suditi prema riječima redatelja Rolanda Emmericha za portal Digital Spy, postoji velika šansa da će Will Smith ipak reprizirati ulogu kapetana Steven Hillera u nadolazećem, najavljenom nastavku filma "Independence Day". Iako je posljednja informacija vezana uz njegov angažman upućivala, kako do toga ipak neće doći jer je Smith navodno 'preskup' za ulogu u nastavku blockbustera iz 1996. godine, čini se kako je ipak na vidiku kompromis, unatoč tome što je nedavno izjavio i kako u potpunosti odustaje od koncepta 'blockbustera'.



- Da, istina je, Smith i ja imamo sastanak i ponovno ćemo razgovarati o svemu tome. Svašta se može dogodit - poručio je njemački redatelj Emmerich, koji je nedavno predstavio akcijski triler "White House Down" s Channingom Tatumom i Jamie Foxom.

Svoje uloge će, kako je već i potvrđeno, ponoviti Jeff Goldblum i Bill Pullman koji je već entuzijastično izjavio kako bi volio ponoviti svoju ulogu predsjednika Thomasa J. Whitmorea. Film se u kinima očekuje ili 2015. ili 2016. godine, a podsjetimo kako je od trenutka prikazivanja original zaradio preko 800 milijuna dolara.


IZVOR