Pocetna » Sport


Za kup časni




  Ocenite članak: 1
pregleda: 887
Dodao/la: King_of_Kings
datum: 2012-05-16


Zvezda i Borac večeras u Kruševcu igraju za pehar. Crveno - beli apsolutni favoriti, Čačani sanjaju senzaciju kakvih u kupu nije bilo malo...Crvena Zvezda je pre dve godine osvojila trofej pobedom protiv Vojvodine, to je i jedini pehar u poslednjih nekoliko godina na "Marakani".

Zbog toga ovaj susret ima veliku važnost, crveno - beli su skloni da ga posmatraju kao početak nove ere i najavu mnogo uspešnijih sezona.

"Kup je donosio iznenađenja, to sam kao igrač osetio na svojoj koži", podsetio se Robert Prosinečki koji je dva puta poražen u finalu, od banjalučkog Borca što je bilo gotovo čudo, a zatim i Hajduka, poslednjem kup finalu u nekadašnjoj SFRJ.

Crveno - beli će imati veliku podršku sa kruševačkih tribina, svi do jednog ističu da moraju da dobiju zbog navijača.

"Bitno je postići rani gol, posle će sve biti lakše", slažu se u redovima favorita svesni da će Borac držati grčevito početnih 0:0.

Od Čačana je sezona već izvukla najgore, ispali su iz lige, a da li može najbolje videćemo večeras.

"Zvezda nije tako izraziti favorit kao što se priča. Rival je pod pritiskom, za njih je kup moranje. Ne smemo da prvi primimo gol jer bi posle toga bilo gotovo nemoguće vratiti se u meč", kaže iskusni Slavko Vojčić koji je dva puta u karijeri savladao današnjeg rivala.

Igrači Borca smatraju da je dobro što ih je javnost unapred otpisala i sanjaju iznenađenje u Kruševcu.

Nedostajaće im golman Milojević, ali i Jeremić, dok će mlađani Zoćević ostati na klupi jer je još rovit. Formom nekih igrača Vojčić nije zadovoljan pa će mešati karte.

Kod Zvezde nedostaje jedino povređeni Dimitrijević, Mikić i Evandro su se oporavili. Prosinečki će napasti od samog starta, i Kasalica i Borha igraju od početka.

Zvezda:

Bajković
Mikić, Tošić, Maksimović, Mladenović,
Mijailović, Milivojević, Evandro
Kasalica, Borha, Lazović.

Borac:

Petrić, Ignjatović, Miličić, Reljić,
Spirovski, Prodanović, Mugoša, Knežević.
Radivojević, Pavićević.

Meč sudi Milorad Mažić, prenos od 20 časova je na TV Arena Sport, RTS će od 21.10 emitovati "poluvreme za poluvreme".


0   Spam
BMW   (2012-05-19 3:17 PM) [Sadrzaj]
Ja se nadam da je Zvezda izgubila :)