Pocetna » Ljubav i Sex


Za žene je najbolji seks subotom posle 23 sata.
  Ocenite članak: 0
pregleda: 372
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-05-13


Iako većina ljudi ne bira ni vreme ni mesto kada je seks u pitanju, najnovija istraživanja u Velikoj Britaniji pokazuju da je idealno vreme za vođenje ljubavi kod žena subotom uveče, posebno nakon 23 sata.

Istraživanjem je utvrđeno da je svaka treća žena u Velikoj Britaniji zadovoljna svojim seksualnim životom. Većina ispitanika smatra da im poslovne obaveze i nedostatak slobodnog vremena u sve većoj meri utiču na seksualni život i da sve češće koriste izgovor "Nisam raspoložena danas!".

Otkriveno je da su Škotlanđanke (82 odsto) najzadovoljnije svojim seksualnim životom. Iako su Irci seksualno najaktivni, kod njihovih žena je utvrđen nizak procenat onih koje su zadovoljne svojim seksualnim životom.

Iznenađujuća je činjenica da više od 40 odsto žena u Velikoj Britaniji preferira da upražnjava seks u prirodi, iako se ova zemlja ne može pohvaliti izvanrednim klimatskim uslovima i svim onim prirodnim lepotama koje uglavnom motivišu na vođenje ljubavi.

Najidealniji dan za parove je četvrtak, jer je utvrđeno da je u to vreme prirodni energetski nivo kortizola, koji stimuliše hormone seksa, na najvišem nivou.