Pocetna » Zanimljivosti


Zachary Quinto u novoj AMC seriji – NOS4A2!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 669
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-09-17


 Reč je o ekranizaciji istoimenog bestseler romana Džoa Hila (sin Stivena Kinga), u kojem će glavne uloge odigrati Zakari Kinto (Zachary Quinto) i Ešli Kamings (Ashleigh Cummings).

 Lovac na dečje duše

Mada još nije objavljen u Srbiji, najpopularniji Hilov roman našao je put do vernih poklonika horor žanra. Onima koji su imali prilike da pročitaju ovu jezivu priču, jasno je da AMC ima keca u rukavu za sledeću sezonu.

Serija NOS4A2 povešće nas u mračni svet Viktorije Vik Mekkvin (Kamings), koja ima dar za otkrivanje izgubljenih stvari. Međutim, supermoć će postati prokletstvo za ovu ženu, kad je sudbina bude odvela do Čarlija Manksa(Kinto). Ovaj misteriozni muškarac takođe poseduje natprirodne moći, ali ih koristi kako bi sejao strah i ostvario svoje mračne ciljeve. On otima decu u svom Rols Rojsu iz 1938 (po nazivu tablica automobila nazvan je roman), i krade im duše kako bi zauvek ostao mlad. Mališane zatim odvodi u uvrnutu Ledenu zemlju iz svoje mašte, gde je svaki dan Božić i nezadovoljstvo je protivzakonito. Kada bude oteo Viktorijinog sina, njih dvoje se susreću. Maks je u panici jer Vik ima moć da uništi njegov svet, a ona je primorana da se suoči sa najgorim noćnim morama kako bi spasla sina.

AMC je poverio rediteljsku palicu Kari Skogland (Okružen mrtvima, Fear the walking dead, Sluškinjina priča…), koja će režirati prve dve epizode zasnovane na romanu. U planu je snimanje 10 epizoda, a premijera serije NOS4A2 zakazana je za 2019. godinu.



IZVOR