Pocetna » Ljubav i Sex


“Začinite“ vaš seks: 8 novih eksperimenata!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1999
Dodao/la: Impi
datum: 2013-02-20


Desi se da posle izvesnog vremena seks postane monoton. To je znak da nešto treba promeniti... U intimnim momentima sa vašim partnerom nema mesta dosađivanju, niti foliranju. Nema lažne čednosti, oslobodite svoju divlju stranu. Svi je imamo, ma koliko se trudili da je sakrijemo. Evo zato predloga za nove uzbudljive seksi akcije!
Oslobodite svoju divlju stranu
1. Igre su uvek dobrodošle

Većina žena ima izvesne inhibicije kada treba pričati o seksualnim fantazijama. Ako je to i vaš slučaj, onda je predlog da i vi i vaš partner zapišete svoje skrivene želje. Tada je vreme da se igrate. Smislite koju god igru i pobednik će biti nagrađen ispunjenjem svojih fantazija. Ali zadovoljstvo neće biti uskraćeno ni drugoj strani.


2. Izađite iz spavaće sobe

Ponekad samo promena okruženja može biti podsticajna za seks. Zato, ostavite udobnost vašeg kreveta i pozovite vašeg partnera na zajedničko tuširanje ili spontano učinite dnevnu sobu svojom "arenom".

3. Napravite listu

Sva mesta koja vam se čine primamljiva za seks, u kući ili van nje, stavite na papir. Onda sebi postavite jednomesečni zadatak. Svako mesto koje „posetite" precrtate sa liste.

4. Erotski filmovi

Osim što mogu probuditi vaš libido, takođe vam mogu dati zanimljive ideje za vaš seksualni život. Naravno, preporučuje se gledanje u paru. Ovo je savršena prilika da dečku kažete: „ovo bih probala".
 

Igrajte se, isprobajte nove stvari...
5. Žmurke

Dok ste vi negde u kući udobno smešteni u nekoj seksi pozi, neka vaš tip traga za vama. Ostavite mu mrvice, sitne tragove, poruke, delove odeće. Njegova potraga i vaše iščekivanje će vas dodatno uzbuditi. Kada pokupi i poslednji trag, moći će da dobije svoju nagradu, vas.

6. Igrajte se čulima

Kada je jedno čulo uskraćeno više se oslanjamo na druga. U ovom slučaju, možete vašem dasi staviti povez preko očiju i igrati se raznim materijalima. Ovako ćete ga naterati da se više oslanja na čulo dodira, i tako će vam se više prepustiti. Ni obrnuta situacija vam ne bi odmogla.

7. Igračke

Jedan od predloga za podgrevanje akcije je upotreba raznih seks igračaka. Opustite se, nema mestu stidljivosti. Igračke ne moraju služiti za samostalno igranje, upotrebite ih i u duetu i njemu će prijati.

8. Vezivanje

Potčinjenost neretko može da vas uzbudi. Kravata, marama, seksi lisice mogu poslužiti da začinite seks. Za početak, vežite svog dečka licem na dole i pružite mu užitak jednom senzualnom masažom uljem. Vi ste dominantni, a on mora da udovolji vašim željama.


IZVOR