Pocetna » Film


Zack Snyder otkrio kako izgleda Batmobile




  Ocenite članak: 0
pregleda: 872
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-12


Nakon što su internet preplavile mutne slike Batmobila, redatelj je otkrio kako zaista izgleda automobil koji će voziti Ben Affleck
Zack Snyder, redatelj filma Batman V Superman: Dawn Of Justice na Twitteru se pohvalio slikom Batmobila. Ispod slike je napisao : "Ovo je prava slika Batmobila", a sliku je objavio kao odgovor na mutne slike koje su se jučer pojavile na internetu. Već nam je ranije Snyder dao prvi uvid u Batmanov Batmobile, a sada kada se film snima na ulicama stvarnih gradova, i ostali su krenuli objavljivati fotografije. To se očito nije svidjelo Snyderu koji je kazao kako je sliku napravio fotograf Clay Enos te dodao kako je: "slika s iPhonea sjajna no neke stvari zaslužuju više..."
Ovo nije prvi put da ovaj redatelj s fanovima dijeli fotografije sa seta svojih filmova. Već nam je pokazao Bena Afflecka kao Batmana, Henryja Cavilla kao Supermana i Gal Gadot kao Wonder Woman. Nastavak Čovjeka od čelika pod punim nazivom Batman v Superman: Dawn of Justice režira Zack Snyder, dok scenarij piše Chris Terrio (Argo). Henryja Cavilla ćemo gledati u ulozi Supermana, Bena Afflecka kao Batmana, Gal Gadot kao Wonder Woman, Jesseja Eisenberga kao Lexa Luthora i Jeremyja Ironsa kao Alfreda. Batman v Superman: Dawn of Justice dolazi u američka kina 25. ožujka 2016.


IZVOR