Pocetna » Film


Zagrevanje pred „Montevideo, vidimo se!“
  Ocenite članak: 0
pregleda: 3237
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-14

Slike iz Zagrevanje pred „Montevideo, vidimo se!“ Slike iz Zagrevanje pred „Montevideo, vidimo se!“


Izašao je novi trejler za film „Montevideo, vidimo se!“ u režiji Dragana Bjelogrlića, a premijera se očekuje uskoro. U nastavku priče inspirisane istinitim događajima, pored već poznatog domaćeg ansambla, ulogu je ostvarila i holivudska zvezda Armand Asante.Nastavak priče o učešću naše fudbalske reprezentacije na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu i osvajanju trećeg mesta, u režiji Dragana Bjelogrlića, rađenog u produkciji „Intermedija netvork“ nosi naziv Montevideo, vidimo se!.

Izašao je novi trejler za ovo ostvarenje, a premijera se očekuje uskoro.Putovanje fudbalske reprezentacije od Beograda do Montevidea, opisano u TV seriji Na putu za Montevideo, predstavljalo je uvod za radnju drugog filma koji će oslikati glavne utakmice i okolnosti u kojima ih je naš tim odigrao na Prvenstvu u Montevideu.

U filmskoj priči inspirisanoj istinitim događajima o timu Kraljevine Jugoslavije koji je bio jedan od 13 učesnika Prvog svetskog prvenstva, pored već poznatog domaćeg ansambla, ulogu je ostvarila holivudska zvezda Armand Asante.Poznata španska pevačica Luz Kasal u novom Bjelogrlićevom ostvarenju izvodi dve pesme na španskom jeziku.


IZVOR