Pocetna » Estrada i Tv


Zamalo tuča zbog Jelene Karleuse?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 925
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-06-07



Kada je voditelj Ivan Ivanović u svojoj emisiji na tv 'Prvoj' počeo sa prozivkama Jelene Karleuše, pojavila se priča da je Jelenin suprug, Duško Tošić prijetio Ivanoviću. Ivanović se navodno na prijetnje oglušio te je nastavio sam prozivkama, a Jelenin suprug nedavno se s njime sreo licem u lice.

 

Prema pisnju 'Alo-a!', Ivanović i Tošić susreli su se u avionu koji je letio iz Švedske za Srbiju jer su se igrači Zvezde vraćali sa utakmice, a Ivan je tamo bio kao 'predstavik' tv 'Prve' koja je prenosila utakmicu. Kako 'Alo!' saznaje, njih dvoje počeli su se vrijeđati, psovati, a u jednom trenutku Duško je krenuo udariti Ivana, no Tošićevi suigrači stali su između njih.

 

- Ma, to su gluposti. Čujemo se. Pozdrav –demantirao je Duško, a isto je napravio i Ivan: - Ne znam o čemu pričate, nisam imao nikakvu frku u avionu.

 

'Alo!' dalje navodi kako je Ivan indirektno na Twitteru potvrdio događaj. Naime, jedan od Duškovih suigrača napisao je Ivanu: - Podigao si atmosferu jutros u avionu i - Hahahaha, na kraju je dobro prošlo', na što je voditelj odgovorio: - Hahaha... Moglo je da bude uzbudljivo. Dečko nije normalan, realno!.