Pocetna » Zanimljivosti


Zamke za muškarce: Trik pitanja koje žene postavljaju u vezi




  Ocenite članak: 0
pregleda: 794
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-25


Ako želite da izbegnete svađe, na ova pitanja biste uvek trebalo da imate spreman, tačan odgovor.


Zamke za muškarce: Trik pitanja koje žene postavljaju u vezi
24.04.2012 14:43

Unapredite svoju veštinu flertovanja
24.04.2012 14:37

13 znakova da vam nedostaje seks
24.04.2012 14:35

Kratki seks-vodič u skladu sa vašim godinama
24.04.2012 14:33



Svaki muškarac u vezi se barem jednom nedeljno sretne s nekim od ovih pitanja, a ako pogrešno odgovori, ima velikih problema. Žene ova pitanja postavljaju lukavo, često, a na njih uvek postoji samo jedan tačan odgovor, savetuje Index.

1. O čemu razmišljaš?

Žena koja postavlja ovo pitanje ne želi da čuje da razmišljate o fudbalskoj utakmici, poslu ili o nekoj seksi glumici, želi da čuje da razmišljate o njoj. Ili o nekoj situaciji u kojoj je ona uradila nešto lepo, dobro, seksi… U svakom slučaju, glavni lik u vašem razmišljanju mora biti ona.

2. Jel mi guza izgleda debelo u ovih pantalonama?

Jednostavno pitanje, a čini se kako retko koji muškarac zna pravi odgovor. Recimo to ovako: Čak i ako vas Adel pita ovo pitanje, odgovor uvek, bez izuzetka mora biti: "Ne." Varijacije na temu postoje, pa možete ubaciti komentar o tome kako obožavate njenu zaobljenu, ženstvenu guzu, ali nikako ne smete reći da bi mogla da poseti teretanu.

3. Jesam ti još uvek isto privlačna kao kad smo se upoznali?

Velike su šanse da fizički to i nije slučaj, jer sama činjenica da je već dovoljno dugo znate je čini nešto manje privlačnom, a ako uzmemo u obzir i to da se svako barem ponekad malo zapusti u vezi, verovatno je da se ne biste za njom okrenuli istom brzinom kao pre. Ipak, žene uvek vole da čuju kompliment, pa je na ovo pitanje dobro imati afirmativni odgovor, ulepšan detaljima o tome kako vam je sad još privlačnija.

4. Da li ti je zgodna ona žena?

Trik pitanje za koje, čini se, ne postoji dobar odgovor. Ako za predivnu ženu kažete da vam nije privlačna, znaće da lažete, a ako je pohvalite, osećaće se ljubomorno i ružno. Pravi odgovor mora biti iskren: Ako vam je zgodna, recite to, ali za svaku njenu dobru osobinu pronađite tri na svojoj devojci i to je to, svi će biti srećni i zadovoljni.

5. Misliš li ponekad na svoju bivšu?

Ovo žene pitaju jer su radoznale i nesigurne. Nerealno je očekivati da je se nikada nećete setiti, ali ako razmišljate o njoj, nemojte to samo tako reći. Ako i kažete da je se tu i tamo setite, spomenite neke njene loše strane, kako bi se vaša devojka osećala bolje.