Pocetna » Ljubav i Sex


Zašto muškarci mrze da koriste kondome




  Ocenite članak: 1
pregleda: 985
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-05-12


Svaka žena je jednom upoznala tipa koji nije hteo koristiti kondom tokom seksa. Osim što je opasno i neodgovorno, ovakvo je ponašanje i jako detinjasto. Ovo su najčešća muška opravdanja:

1. O tome mora razmišljati žena

Puno muškaraca koji ne žele nositi kondome svaljuju odgovornost na ženu: Ako već moraju nositi kondom, neka ga žena i kupi. Mi smatramo da je stvar podeljene odgovornosti, a nikako samo jedne strane.

2. Ne paše mu niti jedan

Ili ga steže, ili mu ne može stajati dobro, muškarci koji ne žele nositi kondom smišljaće svakakva opravdanja. U današnje vreme može se kupiti sve za svakoga, pa ako je nedavno tip s brojem noge 60.5 uspeo nabaviti patike, sigurne smo da možete pronaći komad lateksa koji zadovoljava vaše potrebe.

3. Osećaj je bolji bez njega

Tu se donekle slažemo, ali to ne znači da smo spremne riskirati trudnoću ili neku bolest zbog malo boljeg osećaja. I nama je bolji osećaj kada smo u udobnim patikama, ali to ne znači da ćemo u klub ulaziti obučene kao da idemo planinariti. Veza znači žrtvu, ovo je jedna od njih.

4. Ukus kondoma je užasan

Ovo opravdanje nema smisla. Jedine osobe koje su pod rizikom da osete okus kondoma, pod uslovom da je reč o heteroseksualnoj vezi, su žene. Ako nama ne smeta ukus nakon kondoma, vi nemate pravo glasa.

5. Nemam bolesti

Muškarac koji tvrdi da je čist i da se testirao, tako da slobodno možete nastaviti bez kondoma, verovatno je to rekao malo većem broju žena nego što misliš. Ako tip insistira na vlastitoj čistoći, uvek možeš reći da se ti nisi testirala i da želiš biti sigurna.


+1   Spam
LaMistress   (2012-05-12 12:37 PM) [Sadrzaj]
mrze ih i zene :)

0   Spam
ace1   (2012-05-12 3:10 PM) [Sadrzaj]
:D da ne osecaju se bash "udobno" kad ga muskarce nose :D