Pocetna »


Zavirite iza kulise "Ratova zvijezda"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 897
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-07-12


Na Comic-Conu u San Diegu J.J. Abrams publici je otkrio fascinantan video sa snimanja "Star Wars: The Force Awakens"




Nakon dva trailera i brojnih promotivnih fotografija za najnoviju epizodu Ratova zvijezda J.J. Abrams je publici dao pogled na pozadinu velikog platna. Videom koji traje preko 3 minute otkriven je proces snimanja najočekivanijeg filma godine.

Redatelj filma Ratovi zvijezda: Sila se budi (Star Wars: The Force Awakens) J.J. Abrams na Comic-Conu je poručio kako nisu spremni otkriti još kadrova iz filma, ali su zato pripremili poslasticu za obožavatelje.



U utrci između praktičnih specijalnih efekata i onih kompjutorskih generiranih, kreatori 7 epizode Zvjezdanih ratova odlučili su se za zlatnu sredinu. Kako i sam video isječak pokazuje, veliki naglasak u filmu je ostao na praktičnim specijalnim efektima, dok je CGI pridonio izgledu setova i likova samo kada je to bilo potrebno. Praktični efekti zadržali su središnju poziciju ne samo zbog dubokog poštovanja prema originalnoj trilogiji, već i zbog dojma realnosti kojeg ostavljaju.

U videu su otkrivene dojmljive scene i lokacije, ali i neki od omiljenih likova, a uz sve to svoje oduševljenje sudjelovanjem u Ratovima zvijezda podijeli su i neki od glumaca, bilo iz stare ili nove ekipe. Kratke komentare Marka Hamilla, Simona Pegga, Domhnalla Gleesona, Petera Mayhewa i mnogih drugih možete vidjeti u isječku.



IZVOR