Pocetna » Zanimljivosti


Zbog čega bi horoskopski znakovi vratili vrijeme unazad?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 668
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-05-17


Ovan bi vrijeme vratio unazad kako bi vratio svoju prvu veliku ljubav i ispravio greške u porodici, Škoripija bi se vratila u prošlost i prekinula sa ljubomorom, a Strijelac bi pokrenuo svoj biznis kada bi mogao. Zbog čega bi se ostali horoskopski znakovi vratili u prošlost?

OVAN – Impulsivni Ovan, kada bi mogao da vrati vrijeme, ne bi tako olako propustio veliku ljubav iz mladosti, a u okviru svoje porodice, postavio bi se autoritativnije i više vremena bi posvetio djeci. Na poslu bi radio samo ono što voli i nikome ne bi polagao račune, a radovao bi se sopstvenim uspijesima na sportskim terenima ili snimanju nekog akcionog filma.
BIK – Kada bi sentimentalni Bik mogao da uđe u vremeplov, pritisne dugme i vrati se u dane kad je samo zarađivao novac i gomilao stvari, bio bi manje posesivan i mnogo prilagodljiviji potrebama osobe koju voli. Već u mladosti započeo bi privatni biznis, najverovatnije trgovinu nakitom ili bi imao stalni izvor prihoda, kako ne bi morao da zavisi od namrgođenog šefa.

BLIZANCI – Spretni Blizanci, kada bi mogli da se ‘resetuju’, u svom životnom kompjuteru instalirali bi neke nove programe. Kao prvo, na vrijeme bi shvatili značaj kvalitetne emotivne veze, a svoje ljubavno gnijezdo napravili bi sa nekim koga vole i na vrijeme ušli u brak. Pokušali bi da budu strpljiviji i ne bi se toliko obazirali na one kojima je uspijevalo da ih lako iznerviraju.

RAK – Razmaženi Rak, kada bi mogao da se vrati u prošlost, vjerovatno bi se potrudio da danas nema globalnog otopljavanja, ni opasnosti da video-nadzor otkaže, pa da nežni Rak brine i svašta mu pada na pamet. Manje bi patio i paničio, manje bi plakao i pribojavao se, ali bi zato na poslovnom planu bio mnogo ambiciozniji, samo kad bi zavrtio kazaljke sata unazad.

LAV – Kada bi mogao da se vrati u prošlost i uništi u korijenu svoje strahove od hroničnih tegoba ili slabosti, ozbiljnije bi radio na ostvarivanju svojih mladalačkih snova, pa bi od hobija napravio posao i stvorio mogućnosti da materijalizuje svoje prave želje. Ne bi bilo besanih noći ispred ekrana sa filmovima ili igricama, a Lav bi pustio osjećanjima na volju.

DJEVICA – Bilo bi to neponovljivo iskustvo za Djevicu, kad bi mogla da zaviri u prošlost i poradi malo na nekim detaljima. Tada bi shvatila da treba da ispuni sebi neke želje, kupila bi brodić, zaplovila i ni zbog čega se više ne bi nervirala, a uživala bi baš kao u banji. Sjedila bi na splavu, ispijala limenke i gledala niz vodu opuštena i zadovoljna.

VAGA – Kad bi mogla da vrati sat unazad, emotivna i uzdržana Vaga organizovala bi svoj život tako da manje pati zbog ljubavi, a više da se okrene karijeri. Na poslu bi bila odlučnija, zaboravila bi na svoju diplomatičnost i postrojila bi svakog na svoje mjesto. Ne bi više glumila da joj je lijepo i kada nije, samo da ne bi uvrijedila onoga do koga joj je stalo.

ŠKORPIJA – Ukoliko bi mogla da se vrati u vrijeme kada je bila niko i ništa, ali ludo zaljubljena, Škorpija bi shvatila da je ljubomora beskorisno traćanje energije. Manje bi kidala živce drugima, manje bi bila egoista u ljubavi i imala bi više vremena za druge. Razvila bi svoje talente i bavila se umjetnošću, umjesto da stalno bude orijentisana ka novcu i zaradi.

STRIJELAC – Mogao bi poletni Strijelac svašta da promijeni, ako bi mu se ukazala mogućnost da se vrati nekoliko godina ili decenija unazad, kao prvo da već kao mlad počne da se bavi privatnim biznisom kojem bi pristupio vrlo ozbiljno. Na vrijeme bi sklanjao ‘pare za crne dane’, a u ljubavi ne bi sjedio na dvije stolice i traćio vrijeme na osobe koje ga ne zaslužuju.

JARAC – Mnoge stvari bile bi drugačije, kada bi strogi Jarac mogao da vrati vrijeme unazad, pa bi se kao prvo oslobodio kompleksa niže vrijednosti koji vuče još iz djetinjstva. Pokretačka snaga u poslu, za Jarca bi bile njegove vrednosti, a ne kompleksi koji ga proganjaju iz prošlosti. Oslobodio bi se uticaja oca, a u ljubavi bi bio mnogo otvoreniji i pristupačniji.

VODOLIJA – Ukoliko bi se ekscentrična Vodolija vratila u prošlost i zavrtjela kazaljke sata unazad, shvatila bi koliko je bolje da bude realna u poslu, pa svoje talente više ne bi traćila nego bi ih unovčila. U ljubavi bi bila prilagodljivija i spremna da se žrtvuje za osobu koju voli i više vremena bi provodila sa porodicom, a manje po kafićima i restoranima.

RIBE – Kada bi mogle da vrate vrijeme unazad, Ribe vi voljele da budu velikodušnije, pouzdanije i smirenije, ali i da utiču na ljude koji će biti važni u njenom životu. U potrazi za ljubavlju i partnerima ne bi tražile dlaku u jajetu i promenile bi sklonost ka cepidlačenju, zbog kojih je u njihovim emotivnim vezama uglavnom važilo pravilo ‘svaki birač nađe svoj otirač’.


IZVOR